Maakrapu merellä – Uusia tuulia

Uuden tuotteen suunnittelu ja lanseeraus on aina massiivinen projekti, joka ei välttämättä kaikesta vaivasta, huolenpidosta ja yrityksestä huolimatta ota tuulta alleen. Tänä kesänä Kaarinan Purjehduspalvelut on tuonut ja tuo asiakkailleen kasan uusia tuotteita. Keväällä vahvuutta paikkaamaan saapui uusi purjejolla, jota asiakkaille vuokrauksen lisäksi käytetään koulutukseen ja nopeiden jollakokeiluiden järjestämiseen.

Jollaan liittyvien palveluiden lisäksi aivan uutena palveluna tänä kesänä järjestettiin ensimmäistä kertaa ikinä Seilin ja Örön saarten välillä asiakaspurjehduksia. Seilin saaressa on nyt avattu majoituspalvelu ja siitä syystä mekin suuntasimme nokan kohti Seiliä. Rauha seilasi saarien väliä 24.-27.7. tavoitteenaan kuljettaa elämyshakuisia matkalaisia saaresta toiseen. Rauha sai seilata kevyellä lastilla, sillä yrityksistä huolimatta asiakkaita ei purjehduksille tullut. Mainokset olivat tavoittaneet vain yhden kiinnostuneen, eikä hänenkään suunnitelmiin Seilin ja Örön välinen pitkä purjehduspäivä sittenkään sopinut, joten tällä kertaa saatiin purjehtia ihan henkilökunnan kesken.

Sääli oli, että nämä täydelliset purjehduspäivät menivät nyt asiakkailtamme sivu suun. Tuulta ja aurinkoa riitti, eikä vesisade osunut yhdenkään päivän purjehdusosuuksille. Viimeiselle päivälle sattui myös kunnon helle ja kevyempi tuuli, jolloin sain itsekin hiljaisina hetkinä vain keskittyä makaamaan kannella mahdollisimman paikoillaan, jottei pääsisi tulemaan liian kuuma. Olisi kelvannut asiakkaitakin kestitä noin kauniilla kelillä.

Nyt pyytäisin teiltä palvelusta, jolla olisi meille todella suuri merkitys. Kertoisitko meille, mikä olisi saanut juuri sinut lähtemään mukaan tällaiselle purjehdukselle? Halvempi hinta? Eri reitti? Eri ajoitus? Aikaisempi tieto mahdollisuudesta? Vai jokin ihan muu?

-Maakrapu Jenna-

6 thoughts on “Maakrapu merellä – Uusia tuulia

 1. Pia says:

  Hei.

  Itse yritin koko kesän sovitella aikatauluni, että pääsisin purjehtimaan, joten ehkä aikaisempi info? Hinta on ainakin kohdillaan!
  Sitten katsoin reitin seili-örö jne. Ehkä kohteisiin olisi vaikea päästä ellei sinulla ole omaa venettä taikka pääset yhteysaluksilla..
  En tiedä, tässä oli muutamia arvauksia aiheesta. Itse yritän järjestää aikatauluni ensi kesänä, niin että pääsisin purjehtimaan 😊

  Mukavaa loppukesää teille!

  • Maakrapu Jenna says:

   Kiitos vastauksesta! Seili ja Örö eivät tosiaan ole kaikkein helpoimmin saavutettavat lähtösatamat. Mahdollisesti ensi kesänä tarjoamme purjehduksia myös helpommin saavutettavista paikoista ja toivottavasti tekin pääsisitte purjehtimaan. Kesä ilman purjehdusta on kuin hernekeitto ilman sinappia; vaikka se olisi ollut aivan täydellinen, jostain alitajunnasta hiipi silti ajatus; jäikö jotain kuitenkin puuttumaan.
   Ihanaa loppukesää!

 2. Auli Anttila says:

  Hei,
  itselläni ei ole purjeveneen omistajana tarvetta tuollaiselle kokemukselle, mutta yksi asia tuli mieleeni kirjoituksen luettuani. Ehkä ihmiset osallistuisivat paremmin, jos kyytiin pääsisi helpommin. Nyt vaati ensin matkan Seiliin tai Öröön ennen purjehdukselle pääsyä ja sama homma jälkeenpäin.
  Mukavaa kesän jatkoa!

  • Maakrapu Jenna says:

   Kiitos vastauksesta! Seuraavalla kerralla täytyy tosiaan valita lähtösatama, johon pääsy olisi ainakin aavistuksen helpompi. Hyvää kesän jatkoa!

 3. Pauliina says:

  Hei, nyt kyllä harmittaa etten saanut aikaiseksi miettiä tätä enemmän silloin kun näin ilmoituksen! Facebookin uutisvirrassa taisin siihen törmätä, mutta sinne virtaan se jäi sitten kellumaan. Reissu kyllä kiinnosti, mutta nykyisessä elämäntilanteessa on niin monta aikasyöppöä, että tämä jäi ajatuksen asteelle kun en vaan jaksanut pohtia ja selvittää miten olisi toteutettavissa. Siis että lähtisikö perheen kanssa vai ilman, miten sinne Seiliin pääsisi ja sieltä tai Öröstä pois, miten se yöpyminen, jos ei lapset mukaan niin mistä lastenhoitaja jne. Pienellä painostuksella olisin ehkä saanut aikaiseksi hoitaa nuo kysymysmerkit, mutta oma aloitteellisuuteni ei nyt riittänyt. Aggressiivisempaa mainontaa vaan kehiin niin saatanpa minäkin jonain päivänä astua oman mukavuusalueeni ulkopuolelle! 🙂

  • Maakrapu Jenna says:

   Kiitos vastauksesta! Mukava kuulla, että ainakin joku on mainoksen nähnyt, mutta harmi, ettei mainontaa nyt ollut tarpeeksi sysäämään toteutusrajan yli. Pidättehän mielessä jo vaikka ensikesän lomia suunnitellessa, että meiltä on myös mahdollista tilata juuri itselle ja vaikka koko perheelle sopivaksi räätälöity purjehdusreissu!

Comments are closed.