Maakrapu merellä – Tervetuloa!

Aloitin työharjoitteluni Kaarinan Purjehduspalveluissa tammikuussa koulunkäynnin ohella. Nyt vihdoin kouluvuosi on saatu pakettiin ja harjoittelu pääsee kunnolla vauhtiin. Olen 22 vuotias tradenomi opiskelija Salon BisnesAkatemiasta ja Kaarinan Purjehduspalveluissa vastaan erityisesti markkinoinnista. Kädenjälkeäni näette tämän Maakrapu merellä -blogin lisäksi Instagramissa, Facebookissa sekä yrityksen verkkosivuilla.

Niin kuin monissa pienyrityksissä, myös Kaarinan Purjehduspalveluissa tradenomin työnkuvaan kuuluu paljon muutakin, kuin tietokoneen näyttöruudun tuijottelua ja tositteiden järjestelyä kirjanpitoa varten. Kevään aikana harjoittelu on koostunut lähinnä verkkosivujen päivittämisestä, kirjanpidosta ja tulevan purjehduskauden valmisteluista. Tällä hetkellä purjevene Rauha ei ihan vielä ole vedessä, mutta siitä huolimatta olen päässyt jo haistelemaan meri-ilmaa asiakkaan veneellä tehdyn pimeäajokoulutuksen merkeissä.

Vaikka olen veneillyt lapsuudesta saakka jonkun verran, on ala minulle vielä uusi ja vieras. Jokainen työharjoittelupäivä tuo mukanaan uusia kokemuksia ja uutta oppia myös veneilystä, navigoinnista ja veneen käsittelystä, sillä markkinointimateriaalin keräys tapahtuu suurimmaksi osaksi erilaisten vesikulkuneuvojen kannelta käsin.

Tämän kirjoituksen myötä toivotan jokaisen teistä tervetulleeksi seuraamaan työharjoitteluni etenemistä, veneilyä, opettelua ja oppimisen riemua!

-Maakrapu Jenna-

P.S. Nyt kannattaa pysyä linjoilla. Blogin kautta pääsette esimerkiksi tutustumaan Littoisten järven pinnanalaiseen maailmaan heti kun videomateriaali on editoitu. Jokaisesta julkaisusta tulee tieto myös Kaarinan Purjehduspalveluiden Facebook sivuille, joten tykkäämällä sivuistamme saat aina tiedon uusista julkaisuista!